+40 753 653 592 informatii@casameaeden.ro

Cine ne recomandă?

Pentru cei care vor sa ofere zile linistite si fara griji celor dragi la batranete
Pentru cei care vor sa ofere zile linistite si fara griji celor dragi la batranete,va recomand cu multa incredere caminul de ingrijire batrani “Casa mea Eden”
Tatal meu a suferit un accident vascular in urma cu 3 ani de zile ,timp in care am cautat in sus si in jos un loc unde sa fie ingrijit ,respectat si tratat cu grija.
Am umblat peste tot,dar am fost foarte dezamagita de ceea ce am gasit,in locurile unde comfortul era bun nu am avut parte de oameni care sa ii ofere sprijin moral si un zambet.
Fiind plecata din tara,de cate ori veneam cautam un loc pentru tata dar fara nici un rezultat bun.
In sfarsit,anul trecut am gasit caminul din Soimi,Casa mea Eden,unde,pe langa ca sunt nespus de multumita de serviciile care I se ofera tatalui meu,si eu,la randul meu am fost primita cu bratele deschise de catre proprietarii acestuia si de catre angajati ori de cate ori am fost in vizita la tatal meu.
Drept dovada stau pozele de pe pagina de facebook a caminului,unde,cu orice ocazie,sarbatoare,zi de nastere,acestia organizeaza mese festive atat pentru rezidenti cat si pentru familiile acestora.
Pentru mai multe detalii pot fi contactata prin intermediul caminului”Casa mea Eden”
Laura S


Ma numesc Bella K
Mama mea este internata la caminul Casa mea Eden de cca 1 an si jumatate.Are o semipareza dreapta cu un inceput de dementa.Intr-o discutie cu domnul Mihai(proprietarul acestui camin)m-a rugat sa fac o recomandare sincera despre activitatea lor.
M-a rugat de doua ori sa fiu sincer in aceasta recomandare si sa nu exagerez cu nimic.Am simtit in el ca era rusine sa imi ceara acest lucru si i-am raspuns simplu ca nu am cum sa fac o recomandare rea intrucat eu i-am dat ceea ce am mai de pret pe mana lui iar daca nu eram multumit de servicii as fi transferat-o in alta parte de mult.
Sigur,domnule Mihai,sunt foarte multumit de serviciile voastre si a personalului de acolo.Dumnezeu sa va tina tot asa!Felicitarile si tot respectul meu!
P.S Inainte de a o adduce pe mama la voi am cautat si in judetul Bihor si in Ungaria dar am gasit locuri cat de cat locuibile dar nu am gasit lucrul cel mai important:Sentimentul ca te aflii in familie.
In primele 5 minute mama mi-a spus :”Dragul mamii,aici e mai bine ca la tine acasa! ”Pentru mine asta a insemnat totul!
Cu mult respect si consideratie
Bella K


In aceste vremuri mult mai dificile din punct de vedere al familiei,cu multiple generatii despartite “geographic”, existenta acestei institutii private, Casa mea Eden, este o oaza de comfort pentru parintii care au fost incredintati de cei dragi ai lor,pentru ingrijire si practic de a se simti acasa, chiar fiind plecati de la casa lor.
Imaginile existente pe site-ul linstitutiei, nu pot egala extraordinara realitate in ceea ce priveste, comfortul, curatenia,regimul alimentar, ingrijirea cu constiinciozitate al locatarilor, infrumusetarea, atit in interiorul cit si in exterioruLcaminului(parc cu flori, infiintarea unei livezi, etc.),continul efort de a face pe toti cei care locuiesc aici de a se simti acasa, si deasupra tuturor, felul in care sint tratati, cu profund respect si demnitate datorate virsteilor, facindu-I sa se simta ca in propria lor familie.
Mama mea este de un an de zile locatara acestei institutii si sunt foarte multumita de statutul ei de sanatate, ingrijire, expunerea la alte activitati pe care caminul le-a adus in special in preajma Sarbatorilor Crestine (Coruri de copii, Coline, Urmariri de programe TV, etc.), aspecte care in totalitate au mentinut pe linga starea fizica si mentinerea starii ei psihice si morale.
Atit familia proprietarilor, cit si cei care fac parte din colectivul de angajati, depun toate eforturile posibile de a sprijini pe toti cei care au devenit locatari ai acestei institutii, cu un inalt nivel de daruire si corectitudine.
Recomand cu toata sinceritatea si din tot sufletul acest locas.Pentru referinte, contatct prin intermediul Casa mea Eden.
L.N, Beius


In atentia cititorilor
Subiectul pe marginea caruia eu am sa discut este foarte delicat si chiar datorita acestui fapt am sa prezint un adevar care pentru unii va fi ca un ghimpe in calcii , desigur daca se vor simti.
Cu mai bine de opt luni in urma, mai precis in anul 2014 pe la mijlocul lunii iulie am inceput sa caut o locatie unde sa-mi pot duce parintii, pentru a fi ingrijiti si supravegheati 24 de ore din 24, starea lor de sanatate fiind precara,mama fiind imobilizata la pat din toamna anului 2008 in urma unui atac cerebral ischemic la creierul mic.
Nu comentez incompetenta si nepasarea unor medici care a adus-o in aceasta stare.
Am supravegheat-o eu si tata citiva ani ,pina cind si tata a cazut la pat rapus de un cancer la colon combinat cu un ulcer varicos si coxatroza.
situatia s-a schimbat dramatic ,eu fiind obligat sa ies din tara in nenumarate rinduri am gasit singura solutie si speranta pentru parintii mei sa-i duc la un camin de batrini.
Am luat pe rind mai multe locatii din judetul Bihor , am fost foarte dezamagit de ceea ce am vazut .
Intr-un final am gasit o locatie ,intr-un loc linistit ozonat in localitatea Soim in judetul Bihor.
Prima impresie buna a fost constructia noua a cladirii, nu din fonduri Europene , ulterior am aflat ca proprietarul a muncit in USA timp de 15 ani.
Spatiul mare , cu curte mare si gradina unde rezidenti se pot plimba cind conditiile meteo permit. Inauntru intri cu papuci de casa intr-o camera sau mai bine zis un lining imens unde rezidentii mananca ,camere de supraveghere ,fiecare camera are baie proprie , curatenie ca si in farmacie.
Dupa prima vizita si primirea calduroasa a personalului si a proprietarului mi-am zis :”Da uite ca si la noi se poate „.
Dupa mai bine de 8 luni, perioada in care parintii mei sunt rezidenti ,au fost si sunt tratati cu respect si din punct de vedere medical nota 10 cu steluta .
Tata a fost tratat si vindecat de un ulcer varicos urit ,piciorul i-a fost negru si cu doua gauri de aproximativ 4/5 cm fiecare , se vedea tendonul asa de adica era.asta cu toate ca in perioada cit a stat acasa mergeam la medic pentru tratament si schimbare de pansamente tot la doua zile plus mai veneau si acasa la tata asistentele pe care le solicitam sa vina.
In final doresc sa le multumesc din suflet celor de la caminul de batrini Casa Mea Eden, pentru efortul pe care-l depun in fiecare zi ,conditiilor de igiena pe care le pun la dispozitia bolnavilor ,energia pozitiva si sufletul pe care-l pun in tot ceea ce fac .
***Simti inautru o energie pozitiva ***.
Eu personal le doresc proprietarilor si intregului colectiv sanatate, viata lunga si bucurii!
Pot fi contactat telefonic sa confirm inca o data si chiar mai in detalii cele prezentate mai sus.
Un inalt respect echipei de la ***CASA MEA EDEN***
Cristian, 0741078593


Despre Casa mea Eden

Acum cativa ani, a navalit asupra familiei mele o mare nenorocire, cauzata de imbolnavirea cumnatului meu. Fizic si mental, boala a afectat grav starea sanatatii lui, alarmand intreaga familie.
Aproape incurabila, boala imbraca forme bizare de comportament, greu de stapanit si controlat, fapt care ne-a determinat sa luam o hotarare in familie, dura dar logica : internarea intr-un azil, unde sa beneficieze de control permanent, asistenta sociala si medicala.
A inceput o cautare pe internet si sansa noastra, in primul rand a cumnatului meu, a fost de a identifica la cca 14 kilometri de Beius, orasul unde domicilia cumnatul meu, in comuna Soimi, Judetul Bihor, o asociatie familiara privata care se ocupa de ingrijirea batranilor numita Casa Mea Eden.
Asa am cunoscut familia Mihai si Codruta Rotar, proprietarii acestei locatii, o familie de o bunatate si sensibilitate maxime, care a avut curajul sa investeasca intr-o afacere sociala necunoscuta in Romania.
Din august 2013, cumnatul meu locuieste in aceasta locatie, beneficiaza de ingrijire permanenta, cazare si hranire la standarde europene si este inconjurat cu multa dragoste de toti cei care sunt acolo.
De cate ori mergem acolo suntem primiti ca acasa, de aceea noi o numim acum Casa noastra Eden, iar proprietarii sunt bunii nostri prieteni Mihai, Codruta, Teodora si Maia Rotar.
Lor doresc sa le multumesc ca exista!
Cristian Gatu


 

Atunci cand viata iti rezerva momente dureroase
Atunci cand viața iți rezervă momente dureroase, nemeritate, iată că undeva, in Romania, cineva îți intinde o mană caldă, generoasă, pentru a te ajuta.
Există aici, la Soimi,în Bihor, o lume frumoasă, cu oameni frumosi si devotati, pentru care, așa cum spunea Terențiu „Nimic din ceea ce e omenesc nu le este străin” și care, alături de copiii indurerați de suferinta părinților, reușesc să creeze un spațiu al înțelegerii si al gandului bun, al gestului care alină dureri .
Este o casă minunată la Soimi, CASA MEA EDEN, acolo unde Mihai și Codruța știu să aducă zambetul pe buze dragilor noștri părinți, chiar și atunci cand pare că nu e posibil așa ceva.
Le mulțumesc, și în numele mamei mele, pentru clipele de aleasă omenie și de grijă atentă, iar lumina Sarbătorilor Pascale să le fie, mereu, călăuza sufletelor lor binecuvantate!
Ligia Antonia Mirisan