+40 753 653 592 informatii@casameaeden.ro

Tarife

Tarife camin batrani

Caminul Casa mea Eden ofera 12 camere cu 2 paturi 

de care pot beneficia 24 de rezidenti.

Centrul realizeaza admiterea beneficiarului in conditiile legii. Admiterea se realizeaza cu incheierea unui contract de furnizare servicii.

Grila de costuri a serviciilor aferente institutiei Casa mea Eden, camin de batrani privat, sunt stabilite in acord cu gradul de asistenta oferit rezidentilor, precum si in functie de serviciile oferite rezidentilor in aceasta maniera.

Tarifele personalizate sunt distinse, pornind de la criteriile anterior mentionate, prin includerea lor in doua pachete.

Pachetul “Standard” cuprinde astfel oferta de cazare in conditii de confort, igiena si eleganta ergonomica, in camere cu doua paturi si baie proprie. Aderand la serviciile acestui pachet, rezidentii se vor bucura de trei mese principale pe zi si doua gustari, constituite din produse eco, din productia proprie. In ceea ce priveste paleta de servicii medicale inclusa in aceasta dimensiune se va garanta asistenta medicala de catre personal specializat si administrarea medicatiei in conditii exclusive sub supraveghere medicala autorizata.

In cadrul acestui pachet sunt incluse serviciile de igiena corporala asistata, precum si igienizarea si aerisirea zilnica a incaperilor, cuprinzand spalarea rufelor. Un ultim avantaj caracteristic ofertei acestui pachet consta in realizarea practica a serviciilor de terapie ocupationala, benefice rezidentilor in activitatea si intretinerea lor mentala.

Pachetul « Confort » cuprinde pachetul Standard la care se adauga in mod asistat ajutor in deplasarea rezidentului. Pe langa serviciile de alimentatie realizate in conditiile anterior mentionate, pachetul include servirea mesei in camera si ajutarea rezidentului in timpul mesei (la nevoie).

Treptat, in functie de exigentele apropiatilor ori ale rezidentului sunt incluse : pachetul « Pampers », serviciile de igiena corporala si estetica, acestea cuprinzand manichiura, pedichiura, frizeria si coafura, precum si monitorizarea video cu circuit inchis de catre familie si cei dragi, luand la cunostinta in mod direct de evolutia si ingrijirea persoanelor rezidente, precum si de starea constanta a acestora.

Din pricina acestor variabile, tariful lunar aferent fiecarui rezident va fi stabilit individual, in cadrul unei oferte personalizate, via email sau telefonic, asigurandu-ne de alocarea unor servicii specifice nevoilor fiecarui membru al familiei Casa mea Eden.

Preturile incep de la 3000 ron in functie de necesitatile fiecaruia.