+40 753 653 592 informatii@casameaeden.ro

Servicii Suplimentare

Servicii suplimentare camin de batrani

Rezidentii complexului Casa mea Eden beneficiaza de posibilitatea de a se inscrie la medicul de familie, urmand realizarea unor analize medicale la cerere, servicii taxate corespunzator in acord cu protocolul medical existent, aflat in vigoare.

In masura in care rezidentii solicita investigatii medicale suplimentare celor oferite prin serviciile noastre standard, consultanta medicala de specialitate la cerere va fi achitata integral de catre apartinatori, precum si achizitionarea de pampersi.

In grila serviciilor suplimentare contra cost a institutiei Casa mea Eden sunt incluse serviciile de consiliere psihologica, precum si cele destinate aspectului estetic: masaj, coafura, frizerie, manichiura, pedichiura, ingrijire corporala si faciala.

In aceasta maniera, consideram ca se realizeaza un echilibru stabil intre costurile investite de institutia noastra in paleta de servicii obligatorii si cele investite suplimentar de catre apartinatori pentru sanatatea, ingrijirea si buna conditie a rezidentilor.

Serviciile suplimentare contra cost vor fi taxate in acord cu specificul si circumstantele care le configureaza, in functie de nevoile, prioritatile si cererile rezidentului, dar si in acord cu doleantele apartinatorilor si responsabililor lor.
Casa mea Eden isi contureaza astfel profilul unei institutii cu multiple deschideri si oportunitati, selectand cea mai buna grila de servicii medicale si estetice pentru rezidentii sai.

Prin toate aceste coordonate, Casa mea Eden se distinge, prin protocolul intern si serviciile organizate, de un camin de batrani uzual, fiind reprezentata ca o institutie europeana care ofera ingrijire persoanelor varstnice, constituind unul dintre cele mai importante foruri de acest profil din judetul Bihor.