+40 753 653 592 informatii@casameaeden.ro

Activitati de Socializare

Activitati de socializare

Pentru persoanele varstnice, resimtirea singuratatii este un fenomen variabil, cu o dinamica frecventa, cauzat de ratiuni afective si psihologice.

In Casa mea Eden, singuratatea este doar o amintire a unui fost mod de viata: aici, socializarea constituie o principala coordonata a vietii comunitare, rezidentii cunoscandu-se reciproc prin prisma unor activitati intelectuale ori turistice diferite.


Sarbatori religioase, zile onomastice ori aniversari sunt realizate periodic in Casa mea Eden pentru rezidentii care le petrec ca principal pretext pentru cunoasterea reciproca si impartasirea unor bucurii specifice vietii in comunitate.

Casa Mea EdenCasa mea Eden ofera servicii de internet si de telefonie, asigurand realizarea fenomenului de socializare in plan virtual si fizic deopotriva. Seratele manifestate ca vizionari colective de film, plimbarile in aer liber, pana in apropierea raului Crisul Negru, pentru a contempla o priveliste naturala ideala, ori promenadele in parcul special amenajat in incinta institutiei diversifica incluziunea de grup si mediile interactive de comunicare si cunoastere mutuala.

Pentru ca ingrijirea celor dragi este dedicata deopotriva trupului, mintii si sufletului, Casa mea Eden ofera insotire la Biserica aflata la doar 500 de metri distanta, rezidentii beneficiind de consiliere duhovniceasca. Mediul institutional este linistit, relaxant, propice orelor de meditatie, odihna si reculegere.

Voia buna si divertismentul reprezinta elemente esentiale ale ambientului social din Casa mea Eden. Jocuri de societate(sah,rummy,carti etc) sunt desfasurate intr-un spirit ludic, pe care rezidentii il apreciaza in virtutea activitatilor de relaxare si de destindere.

Va asteptam in Casa mea Eden: aici, marea noastra familie este in sine o societate!