+40 753 653 592 informatii@casameaeden.ro

Servicii Medicale

Servicii-medicale-camin-batrani-eden

A treia varsta este, prin particularitatile sale, exponentul unei etati capricioase, cu prioritati medicale si biologice distincte. Diminuarea autonomiei persoanelor din cauze fizice, psihice ori mentale descrie a treia varsta ca fiind un segment de viata care impune sprijinul constant, ingrijirea si asistenta consecventa a celor dragi prin servicii autorizate, adaptate nevoilor si profilului fiecaruia.

La Casa mea Eden, o echipa pluridisciplinara, formata din medici, psihologi, asistenti sociali si ingrijitori este responsabila de supravegherea, intretinerea si insanatosirea rezidentilor.

Regimul de ingrijire al pacientilor suferinzi este atent realizat: administrarea medicatiei nu se aplica decat de catre asistentul medical, in acord cu fisa de observare clinica individuala, pacientii primind vizita medicului cel putin o data pe saptamana sau in caz de necesitate.

Asistenti medicali si ingrijitori garanteaza supravegherea de specialitate permanenta, in vreme ce protocolul de administrare a medicatiei presupune achizitionarea acesteia conform retetelor eliberate de medic prin suportarea costului de catre apartinatori.

Dincolo de consultanta medicala constanta si de supravegherea permanenta de catre personalul medical si de ingrijire autorizat, protocolul nostru de servicii medicale presupune totodata ca transportul de urgenta catre unitatile medicale sa fie asigurat de Serviciul 112 (Serviciul National de Urgenta).

Pentru membrii Casei mele Eden, sanatatea este o opera de arta : ea impune creatie, supraveghere si conlucrare. In acest sens, pentru a trai sanatos, Casa mea Eden ofera rezidentilor un mod de viata sanatos, stimulat prin activitati fizice, alimentatie sanatoasa, eco, respectiv prin servicii medicale moderne, care coopteaza o echipa profesionista si pluridisciplinara in slujba rezidentilor.