Probleme ale medicatiei persoanelor in varsta- Geriatrie

Dupa varsta de 65 de ani, rezidentii azilelor noastre private prezinta un risc si o frecventa mai mare a imbolnavirilor, 40 %din timpul acordat pacientilor mergand in directia geriatriei avansate.

Tendinta spre ambulatoriu, progresiva, ne-a determinat sa adoptam pentru azilele noastre private de batrani o formula optima de ingrijire si de prevenire, avand ca obiectiv principal evaluarea dependentelor si corelarea afectiunilor in vederea gasirii unor cauze si remedii comune.

Din experienta noastra, am constatat ca intre 50-60 de ani, se petrece o perioada de tranzitie, presenescenta, recunoscuta prin scaderea interesului pentru lucruri pozitive, entuziasm, diminuarea energiei, lipsa de interes, instabilitatea psihica, anxietate, tulburari de memorie. Intre 60-70 de ani, se desfasoara perioada specifica varstnicului, intre 75-89 de ani perioada omului batran, iar dupa 85-90 de ani discutam despre longevitate.

Din nefericire, problemele sustinute conduc la scaderea duratei de viata : de aceea, optam pentru un mod de viata sanatos, caracterizat printr-o alimentatie bio, adecvata problemelor fiziologice si exigentelor, prin exercitii fizice de diferite tipuri, prin dialog, cooperare, interactiuni sociale, comunicare. In plus, aici rezidentii au parte de un regim de investigatie medicala constant, favorizat de calitatea celei mai recente tehnologii in domeniu.

Azilele noastre de batrani private iau in considerare fenomenul geriatriei cu toate gravitatea si implicatiile biologice, fiziologice, mentale, afective si morale. In aceste conditii, calitatea dumneavoastra de rezidenti este avantajata prin realizarea unor programe de ingrijire simultana in toate aceste directii ! Va asteptam la sediul centrelor noastre de batrani private pentru a discuta impreuna termenii coabitarii noastre !

  • 10847
  • Ultima modificare Miercuri, 07 Octombrie 2015 12:28

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Inscrie-te la Newsletter si vei fi la curent cu ultimele noutati!