Imprimă această pagină

MISIUNEA UNOR CAMINE DE BATRANI PRIVATE

Misiunea noastra este sa va oferim un spatiu colocvial, sincer, calduros, sub forma unei a doua familii, in care sa va puteti trai a doua varsta lipsiti de griji si de disconfort. Prin formula centrelor noastre de barani, am reusit sa formam un centru rezidential pentru seniori in fiecare azil in parte, in care puteti sa va adaptati mediului privindu-l ca centru de recuperare pentru persoanele varstnice, ca centru de ingrijire ori ca un spatiu ideal pentru relaxare, reconectare cu natura, socializare. Avantajul principal este situarea strategica ideala in mijlocul naturii a tuturor cladirilor noastre, care va propun prin terenuri de sport, proximitatea padurilor, a gradinilor si a lacurilor promenade recreative.

In plus, misiunea noastra este de a va oferi cele mai bune servicii de ingrijire la standarde europene prin pachete socio-medicale personalizate, program zilnic de activitati ludice precum terapia ocupationala, jocuri, meloterapie, activitati culturale, sportive.

De asemenea, misiunea noastra poate fi asumata in termenii unei responsabilitati socio-comunitare, oferind contexte optime pentru mentinerea integritatii dumneavoastra fizice si psihice, pentru conservarea si prelungirea vietii, pentru ameliorarea afectiunilor medicale si preintampinarea unor inrautatiri, reusind in timp sa stabilim un program de ingrijire completa pentru cazurile de Alzheimer, din ce in ce mai raspandite, din nefericire, in randul diferitilor rezidenti pe care ii avem in custodie.

Totodata, revendicam misiunea ca acolo unde este posibil, legatura cu familia sa fie conservata cat mai bine, ingrijirea dumneavoastra fiind rezultatul unui parteneriat constant, transparent si deschis cu cei dragi : va asteptam in sediul caminelor noastre de batrani private pentru a primi misiunea de a va purta de grija !

  • 4390
  • Ultima modificare Miercuri, 24 Februarie 2016 20:12