Imprimă această pagină
De ce trebuie să ne iubim bătrânii De ce trebuie să ne iubim bătrânii

De ce trebuie să ne iubim bătrânii

V-ați gândit vreodată care sunt motivele pentru care ar trebui să avem grijă de bătrânii noștri? Știu, e o goană nebună pentru viețile noastre iar ea este contra timp, însă fiecare dintre noi suntem copiii cuiva. Da, fiecare în parte are o istorie personală mai frumoasă ori mai urâtă, mai săracă ori mai bogată (de aceea neputând exista un tipar universal) are regrete ori mai știu eu ce sentimente însă de părinți nu te poți dezice niciodată.

La un moment dat, așa cum este și firesc, părinții noștri devin bătrâni, fragili și slabi ei având nevoie de o îngrijire mai specială. Practic, vine timpul când tu trebuie să ai grijă de ei așa cum au avut, la rândul lor, și ei de tine.

Îngrijirea unui bătrân este o sarcină solicitantă pentru că te trezești că ești împărțit între propriile nevoi și nevoile lor. În timp ce îngrijirea persoanelor în vârstă poate fi dificilă cu numeroasele sale cerințe, este totuși important să le oferim ceea ce merită pentru propria sănătate, siguranță și bunăstare.

Dacă uneori îți este greu să ai grijă de persoanele dragi în vârstă pentru că ai propria ta familie și un loc de muncă care să te solicite și consume timpul, poți cere ajutorul unei case de îngrijire a bătrânilor precum Casa mea Eden. Iată de ce ar trebui să vă asigurați că li se oferă cele mai bune îngrijiri:

Sunt părinții tăi care te-au crescut și au făcut sacrificii pentru tine și familie în toți acești ani pentru a se asigura că vei deveni persoana care ești. Trebuie să le oferi cea mai bună îngrijire pentru că merită. Ei au avut grijă de tine și acum ei sunt cei care au nevoie de tine.

Te iubesc și te vor iubi mereu fiind alături de tine pe tot parcursul devenirii tale, indiferent de obstacolele pe care le-ai avut de înfruntat.

Chiar dacă nu ți-au spus, cu siguranță au făcut sacrificii pentru tine pentru a se asigura că ești în siguranță, pe mâini bune. A sosit momentul să le întorci serviciul și să le oferi șansa de a sta la Casa mea Eden.

Le poți arăta, dar mai ales dovedi iubirea pe care le-o porți pentru că ei fac parte din familia ta putând transmite tradiții și care au făcut parte din istoria familiei tale și identitatea ta personală.

Acordarea de îngrijire adecvată fie că ea se petrece de unul singur ori are loc într-un centru specializat alături de profesioniști îi împiedică să se simtă izolați și deprimați. Dacă le oferi un sentiment de comunitate, de viață socială, acest lucru îi face să fie mai energici și puternici deopotrivă.

Eliminați-le spaimele și incertitudinea pentru ca ei să privească zilele ce vin cu seninătate și relaxare.

CasaMeaEden.ro

  • 163
  • Ultima modificare Duminică, 17 Octombrie 2021 18:27